De nieuwste kerstkaart.
De nieuwste kerstkaart. (Foto: aangeleverd)

Marius van Dokkum in De Mantel

ANDIJK - Hans en Annet Mantel, bekend van expositieruimte De Mantel, houden jaarlijks een expositie van Marius van Dokkum zijn prachtige schilderijen. Ook nu tijdens de open dagen hangt er nog veel werk (reproducties en origineel). Op speciaal verzoek zijn zij tijdelijk twee middagen open voor het publiek, speciaal voor de kerstverkoop.

Op de nieuwste kerstkaart is een echtpaar te zien die gezellig aan de tafel zit, het is in de kamer warm en gezellig. Het stel zit allebei onder één kerstmuts met een mondkapje voor. De verliefde vrouw wil haar man toch graag een dikke zoen geven en héél stiekem gaat het mondkapje dan maar even onder de kin.

Diverse artikelen

Vele artikelen van Marius van Dokkum zijn te koop, onder meer (kerst)kaarten met grote kortingen, puzzels, kalenders, boeken (de populaire) Opa Jan kinderboeken, kerstboomballen, spellen en mappen. Kom een kijkje nemen.

Expositieruimte De Mantel, Hornpad 19 in Andijk, is tot de kerst open op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. De andere dagen op telefonische afspraak, bel 0228-591425. Meer informatie kan ook via info@advedi.nl.

Alle artikelen zijn ook online verkrijgbaar: www.advedi.nl.