Met Kreamat slaapt men heerlijk.
Met Kreamat slaapt men heerlijk. (Foto: aangeleverd)

Kreamat: Neem een kijkje in deze wereld bij Swagerman Slapen en Wonen

Kreamat ontwikkelt steeds flexibele slaapoplossingen, waaronder matrassen en boxsprings, die maximaal inspelen op de individuele behoeften van haar klanten.

Aan de hand van de expertise van onze slaapspecialisten, de lichaamsbouw van de klant en de verwachtingen rond slaapcomfort, wordt een individuele slaapoplossing uitgewerkt.

Ergonomisch verantwoord

Het accent ligt op de ‘K`, die staat voor de sterke kracht achter de creaties van het ergonomisch verantwoorde ligcomfort. Kreamat heeft uitvoerig research gedaan en heeft zich steeds verder ontwikkeld om de verantwoorde ergonomie ook voelbaar te kunnen uiten in een bijhorende boxspring-lijn.

Schouders

Dè unieke Kreamat Schoudertechniek zorgt ervoor dat het lichaam tijdens het slapen in zijn natuurlijke houding wordt aangestuurd. Deze gepatenteerde ontwikkeling is nooit eerder gezien in de wereld van de boxspring.

Iedereen kan nu goed ondersteund en ongestoord slapen ongeacht zijn of haar persoonlijke bouw, lengte, gewicht, geslacht of leeftijd...



Goede voorlichting?

Laat u voorlichten door Bernd of Marijke bij Swagerman Slapen en Wonen in Bovenkarspel en ervaar hier het liggen op een bodem en matras van Kreamat.