Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Kans maken op Wiebo's Honger

OPMEER - Opbouwwerker Wiebo Beenen kreeg leuke reacties op zijn boek Wiebo's Honger, nadat hij die had gepresenteerd. "In één keer uitgelezen", "indrukwekkend" en "een voorbeeld voor andere gemeentes", waren veelvoorkomend.

"De gemeente Opmeer heeft dit naslagwerk mede tot stand gebracht, maar schrijver Leo van Gelderen heeft het meesterlijk vertaald; hoe sommige projecten en gedachtes tot stand kwamen, maar ook de beleving van vrijwilligers en omstanders worden mooi omschreven en de vele foto's ondersteunen de verhalen uitstekend", zegt Wiebo. Hij vindt het boek niet alleen een naslagwerk, maar ook een uitgave waar iedere inwoner van de gemeente Opmeer trots op mag zijn, want zij hebben voor een groot deel de inhoud bepaald. Het boek is verkrijgbaar bij Readshop Spanbroek, Spar Hoogwoud, Sportcentrum De Weyver, Stumpel in Hoorn en via www.gabberweek.nl. Kosten 14,50 euro. Bestellen kan ook via tel. 06-25532996.

Kans maken op een boek? Stuur een mail naar redactie.med@rodi.nl, o.v.v. Wiebo's Honger. De winnaars krijgen het boek thuisgestuurd.