Excelsior ontmoet jong talent

ANDIJK - Het themaconcert van Muziekvereniging Excelsior heeft dit keer als thema: Excelsior ontmoet jong talent. West-Friesland barst van jonge talenten en op zaterdag 28 maart verlenen er twee hun medewerking aan het concert.

Annah Posthumius (1999) komt uit Enkhuizen en begon op 8-jarige leeftijd met vioolspelen. In 2016 is zij toegelaten tot de Sweelinck Academie (Jong Talent afdeling van het conservatorium in Amsterdam). Naast klassiek speelt zij ook veel andere genres waaronder pop, folk, filmmuziek, rock en jazz. Annah speelt tijdens dit concert twee indrukwekkende stukken waaronder 'Schindlers List'.

Daarnaast zorgt singer/songwriter Melle Lingerak voor een ontspannende noot. Melle is afkomstig uit Schagerbrug. Een aanstormend talent waar het publiek zeker veel van gaat horen in de toekomst. Met zijn gitaar en prachtige stem laat hij vele harten sneller slaan… Hij zingt met Excelsior een aantal nummers waaronder het alom bekende 'She' van Charles Aznavour.

Excelsior laat zich van een zeer gevarieerde kant zien. Onder andere met jazz, pop en veel dansmuziek, met vooral een Oost-Europees tintje. Denk aan Balkan zigeunerstijl. Een uitdaging door maatsoorten die het orkest nog nooit zag.

Kaartverkoop

Kom deze avond voor 20.00 uur naar Cultura, Kleingouw in Andijk. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via www.excelsior-andijk.nl. Een entreekaart kost 7,50 euro en 'Vrienden' betalen 6,50. Aan de zaal kost een kaart 8,50 euro.