Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Zoomen, stemmen en gezond blijven

Robbert van Meulem

MIDWOUD - Het bestuur van Het Zwembad vergadert elke maand 1x, het hele jaar door. In 2020 gebeurt dat nu al geruime tijd online. Zoomen heet dat. Facetimen, beeldbellen, Google Meet, het is allemaal een beetje van hetzelfde. Wat corona ons heeft gebracht is creativiteit in de omgang met de omstandigheden. Omdat het nu eenmaal ‘even’ niet anders kan …

Ook bij de Rabobank gaan ze met hun tijd mee. Wat tot voor kort nog de Fiets-sponsortocht heette, is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een Rabo Clubkas-Campagne, tot heden ten dage stemmen voor de Rabo ClubSupport 2020. Inderdaad: online.

Tot en met 25 oktober kan er gestemd worden. Ieder lid (lees: iedere rekeninghouder) van Rabobank West-Friesland mag 5 stemmen uitbrengen op zijn/haar favoriete club (maximaal 2 stemmen op je eigen cluppie, Het Zwembad natuurlijk).

Ieder lid van deze bank kan stemmen via de Rabo App of het online bankieren (Internetbankieren). Als je daar geen gebruik van maakt en toch wilt stemmen is het ook nog de mogelijkheid te bellen met: 0228 - 566200.

Ben je al rekeninghouder maar nog geen lid? Dan is nu het moment aangebroken om gratis lid worden: Inloggen, klik op ‘zelf regelen’, dan op ‘lidmaatschap’ en vervolgens op ‘lid worden’ Als je lid bent geworden kan er onmiddellijk gestemd worden!

Na al dat computerwerk zou je bijna vergeten om ook weer eens ‘gewoon' naar buiten te gaan. Dat kan gelukkig nog, lekker even met je neus in de wind de herfstgeuren opsnuiven en de best nog wel heerlijke warme zonnestralen opvangen op je blote gezicht.

Blijf gezond en dan zien we elkaar snel weer voor een heerlijk nieuw seizoen op ‘Het Zwembad'.

Nog niet uitgekeken op het wereldwijde web? Kijk dan eens op onze Facebook-pagina, ons Instagram-account en/of onze website www.hetzwembad.nl.

Afbeelding
Stem online op Het Zwembad!