Juwelier Bethlehem.
Juwelier Bethlehem. (Foto: aangeleverd)

Juwelier Bethlehem Onze winkel

Sinds 1965 zijn wij dè juwelier van Medemblik. Al meer dan 50 jaar doen wij ons best om u een brede collectie aan sieraden en horloges aan te kunnen bieden. Om deze vaste collectie aan te vullen zijn wij altijd volgens de laatste trends op zoek naar nieuwe merken. Wij helpen u graag op weg naar het perfecte cadeau in alle vormen, stijlen, maten, kleuren en prijzen!

Eigen Atelier

Onze Meester-Goudsmid ontwerpt en maakt sieraden naar wens, bijvoorbeeld van uw bestaande sieraden. Dit is een mooie manier om een nieuw sieraad te maken van het originele materiaal en de herinnering te behouden.


U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek en om ideeën op te doen.

Gedenksieraden See You

De gedenksieraden van See You zijn uniek. Ze kunnen worden gevuld met as van een overleden dierbare in hars. Het vullen kan, op verzoek, in uw bijzijn plaatsvinden en het wordt uiteraard respectvol uitgevoerd. Kom gerust langs om de collectie gedenksieraden te bekijken. Juwelier Bethlehem helpt u graag op weg naar een mooi sieraad met een speciale herinnering, die u altijd bij zich draagt.


Een greep uit onze merken:

Horloges: Zinzi, Danish Design, Bulova, Citizen, Seiko, M&M, Prisma Watches, G-shock, Casio, Diesel, Fossil.

Sieraden: Buddha to Buddha, Zinzi, Trollbeads, Bastian Inverun, Breuning, iXXXi Jewelry, Daniel Vior, Rosa Di Luca, Eclat, Joy & Julia.

Afbeelding