Een mooi gazon behouden met Floridus Tuin & Groen.
Een mooi gazon behouden met Floridus Tuin & Groen. (Foto: aangeleverd)

Groen heeft een gezond effect op mensen

NIBBIXWOUD - Groen is gezond! Deze kreet is al jaren bekend bij de hovenier, maar lijkt nu ook meer door te dringen bij de consument. De aanwezigheid van groen heeft een groot effect op mensen.

Floridus Tuin & Groen biedt zorgeloos tuinieren aan

"We functioneren veel beter met groen om ons heen en voelen ons veel prettiger", laat Sander Hoogland van Floridus Tuin & Groen weten. "Groen geeft een beleving waar iedereen een eigen gevoel bij heeft. Dat komt natuurlijk doordat groen vele kleuren, geuren en verschijningsvormen heeft. Een van die verschijningsvormen is gras en gras hoort groen te zijn. Dat lijkt niet voor iedereen zo vanzelfsprekend, bij Floridus Tuin & Groen is dat wel zo. Naast onze kennis op het gebied van tuinen weten wij in het bijzonder ook veel over gras en gazon. Door die uitgebreide kennis kunnen wij gedegen advies geven over de aanleg of het onderhoud van een gazon. Of het nu op het gebied van waterhuishouding, mosbestrijding of bemestingadviezen is, bij Floridus Tuin & Groen bent u op het juiste adres. Dit uiteraard naast onze uitgebreide kennis op het gebied van beplantingen en tuinontwerpen. Kortom, zorgeloos tuinieren begint bij Floridus."

Welke grond bestaat de tuin uit? Is de grond gezond? Welke planten of bloemen groeien daarop? Floridus Tuin & Groen kan daarop antwoord geven. Nieuwsgierig wat de onderneming allemaal te bieden heeft? Diverse projecten en mogelijkheden zijn te vinden op www.floridus.nl.

Floridus Tuin & Groen is gevestigd aan Het Woud 10 in Nibbixwoud.

Floridus Tuin & Groen kan helpen om het gras mooi groen te houden.