Kom ook een kijkje nemen in Berend Botje In Medemblik.
Kom ook een kijkje nemen in Berend Botje In Medemblik. (Foto: aangeleverd)

Inloopdag in kinderdagverblijf Berend Botje

MEDEMBLIK – Sinds 11 mei is het nieuwe kinderdagverblijf van Kinderopvang Berend Botje aan het Wijmersplantsoen 1 in Medemblik geopend. Hier is jouw kind dagelijks welkom van 07.00 tot 18.30 uur.

Kinderen ontwikkelen zich op een veilige manier

Ben jij benieuwd naar deze ruime en fijn ingerichte locatie? Kom dan gerust vrijblijvend langs op onze inloopdag op dinsdag 30 juni van 16.00 tot 20.00 uur.

Tijdens de inloopdag kunenen belangstellenden binnenlopen om te kijken wat het kinderdagverblijf te bieden heeft. Het kinderdagverblijf is licht, ruim opgezet en biedt alle ruimte voor kinderen om zich op een rustige en veilige manier te ontwikkelen. Er zijn pedagogisch medewerkers aanwezig om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden.

Een persoonlijke rondleiding?

Het kinderdagverblijf is centraal gelegen nabij diverse basisscholen en er is ruime parkeergelegenheid. We laten je graag meer zien van deze prachtige locatie! Wil je liever een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding? Dat kan natuurlijk ook. Desgewenst is dit ook mogelijk via videobellen. Neem contact op voor een afspraak met het centraal bureau via 088-2337000 of via kindercentrum@berendbotje.nl.