Juf Lida (l) en juf Nellie nemen 3 jullie afscheid van hun leerlingen op de Jozefschool in Medemblik.
Juf Lida (l) en juf Nellie nemen 3 jullie afscheid van hun leerlingen op de Jozefschool in Medemblik. (Foto: aangeleverd)

Juffen Nellie Duin en Lida Kragt gaan samen met pensioen

Vervolg van voorpagina.


"Met het afscheid van Lida en Nellie gaan we hun grote betrokkenheid en bijzondere inzet voor de Jozefschool erg missen. Alle collega's wensen hen héél veel geluk en hopen dat zij straks nog lang met hun familie kunnen genieten van de tijd die nu gaat komen."

Jozefschool gaat Lida en Nellie hun inzet missen

Afscheid

De juffen gaan de school, collega 's, ouders, overblijfmoeders, vrijwilligers en vooral de kinderen zeker missen. Door de coronamaatregelen kan er niet om de normale manier afscheid worden genomen. Bij uitzwaaien van een leraar werd door de kinderen en collega's van de Jozefschool altijd flink uitgepakt.

Nu wordt dat in het klein gedaan. Maar hoe leuk zou het zijn als (oud)leerlingen hen een kaartje zouden sturen? Met een lieve, leuke of grappige afscheidsgroet. Stuur voor 1 juli een kaartje naar Zandbergen 2, 1671 MA in Medemblik.

Met pensioen. En nu? "We hebben beiden veel hobby's en hopen, samen met onze mannen, nog heerlijk van onze vrijheid te genieten. Als we het onderwijs erg missen, zullen we vast nog af en toe invallen. Met die gedachte wordt afscheid nemen iets makkelijker."