Editie 2019 Endome.
Editie 2019 Endome. (Foto: Tia Nijhuis)

Inschrijven Wognumse Vrije Geluiden

WOGNUM - Als alles meezit vindt zondag 13 september van 12.00 tot 16.00 uur de zesde editie plaats van de muzikale wandeling; de Wognumse Vrije Geluiden. Onder voorbehoud van toestemming in verband met de coronamaatregelen.

De wereld ligt stil sinds de lockdown. De impact is groot op de samenleving. Iedereen heeft ermee te maken, zo ook de culturele wereld. Vanaf begin maart wordt er niet geoefend of opgetreden. Daarom kijkt de organisatie van dit evenement voorzichtig optimistisch naar september.

Welke muzikanten en zangers zijn uit te dagen voor een bijzonder optreden in Wognum? De muzikale wandeling langs diverse locaties is misschien wel één van de eerste (muziek)evenementen. BiG GiG durft het aan om de organisatie op te starten, ondanks het virus nu nog dwarsligt.

Voor Wognumse Vrije Geluiden is de organisatie op zoek naar sfeervolle, muzikale acts. Verenigingen, bands en individuele muzikanten, in alle denkbare muziekstijlen. Zij kunnen zich vóór 1 juni aanmelden via info@biggig.nl. Elke deelnemer verzorgt drie optredens van 20 tot maximaal 25 minuten. Er is geen vergoeding, maar meedoen wordt beloond met een enthousiast publiek dat eindelijk weer live geniet van muziek. Iedereen binnen en buiten Wognum is uitgenodigd om, op zoveel mogelijk akoestische wijze, zijn of haar muzikale talent te laten horen in Wognumse tuinen met gastvrije bewoners die hen graag ontvangen.

Meer info: www.biggig.nl.