Rinske Mantel (l) en Sandra Voors.
Rinske Mantel (l) en Sandra Voors. (Foto: aangeleverd)

Mantel & Voors Notarissen biedt testamentcheckdag

Hoe lang geleden is het dat u uw testament op liet maken? Weet u zeker dat uw testament nog overeenkomt met de wensen die u nu heeft? Mantel & Voors Notarissen verzorgen zaterdag 30 mei de testamentcheckdag. Maak een afspraak voor een gratis halfuur bespreking in Andijk of Benningbroek.

Tijdens de testamentcheckdag kunt u uw testament gratis laten checken. Neem contact met ons op voor een afspraak via 0228-592224 of 0229-591264.

Up-to-date

Het leven verandert snel. Misschien kreeg u (klein)kinderen, bent u gescheiden en hertrouwd, bent u verhuisd of is uw hobby uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Ook onvoorziene gebeurtenissen zijn van invloed op uw situatie en uw testament.

Daarnaast zijn er jaarlijks veranderingen in de wet die eventueel aanpassingen met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u uw testament regelmatig controleert. U wilt immers niet dat uw erfgenamen later voor vervelende verrassingen komen te staan.

Wij ontvangen u graag op 30 mei.

Kortingsbon 50 euro

In deze tijden zorgen wij voor elkaar. De mensen in de zorg, maar ook vele anderen. Laat ons weten wat jij hebt gedaan om een ander te helpen. Dat kan ook iets kleins zijn.

De mooiste inzendingen winnen 50 euro korting op één van onze diensten (niet in samenwerking met andere acties). Mail uw verhaal vóór 15 juli naar infoandijk@mantelvoors.nl.