Profiteer van de vele koopjes tijdens de jaarmarkt in Opmeer.
Profiteer van de vele koopjes tijdens de jaarmarkt in Opmeer. (Foto: Shutterstock)

Voordeel tijdens Jaarmarkt Opmeer

REGIO - De winkeliersvereniging van Opmeer/Spanbroek houdt voor de 34e keer op de eerste zaterdag in september de jaarmarkt. En dat is heel bijzonder in deze tijd waarin bijna alles afgelast wordt. Opmeer laat opnieuw zien dat men een actieve en positief ingestelde gemeenschap en ondernemers heeft.

De jaarmarktcommissie heeft samen met de gemeente de markt getoetst aan het corona-plan, zoals dat door de overheid is opgesteld en dat is gelukt. Zo zijn er minder kramen dan normaal, allemaal op veilige afstand van elkaar.

Ruim veertig marktkooplui zijn op de markt aanwezig om de bezoekers een leuke dag te bezorgen met de hele dag gezellige muziek over het hele marktgebied. Er is een springkussen aanwezig, dus neem gerust de kinderen mee.

Op het Burgemeester de Leeuwplein zijn zitjes gemaakt waar bezoekers genieten van een kop koffie of thee.

Door de corona-maatregelen gaat de dukatenactie in de evenementenwagen niet door, maar de winkeliers hebben de stempelactie weer in het leven geroepen. Stempelactie met een totale waarde van 1.275 euro aan prijzen.

De actie loopt tot en met zaterdag 5 september, de dag van de jaarmarkt. De deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan de gele jaarmarktposter in hun etalage.

Iedere klant krijgt bij elke aankoop een stempel op de stempelkaart. Men hoeft slechts vier stempels te verzamelen van vier verschillende winkels om mee te dingen naar de mooie prijzen. De prijsuitreiking vindt na afloop van de markt plaats, de winnaars krijgen persoonlijk bericht. De stempelkaarten zijn alleen in te leveren bij alle deelnemende winkels op 5 september!


Kom tussen 10.00 en 16.30 uur naar de jaarmarkt in het centrum van Opmeer en sla je slag!