Geef je op voor de hardloopcursus. Gezellig en sportief!
Geef je op voor de hardloopcursus. Gezellig en sportief! (Foto: aangeleverd)

Aanmelden hardloopcursus Aro'88

OBDAM - Bij Aro'88 start binnenkort een hardloopcursus. De afgelopen maanden kon men niet veel in verband met Covid-19, maar hardlopen kan altijd!

Wie heeft dat ook gedaan en heeft de smaak te pakken? Hardlopen kan iedereen en het kan overal, maar er komt toch wel iets meer bij kijken dan de ene voet voor de andere voet zetten. Om het plezier te behouden en blessures te voorkomen, doe dan mee met de achtweekse cursus Beginnen met hardlopen.

Een deskundige hardlooptrainer geeft elke dinsdag training van 19.30 tot 21.00 uur op de baan. Professionele begeleiding en goede instructie kunnen vervelende blessures voorkomen. Fit of niet, iedereen kan meedoen. Na acht weken kan een cursist 25 minuten aaneengesloten hardlopen in eigen tempo.

Doe ook mee! Waarom? Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes trainen elke week mee met een energieke training op de atletiekbaan. De conditie verbetert, het lijf wordt steeds fitter en elke kilometer worden flinke hoeveelheden calorieën verbrand. Geen excuus meer om op de bank te blijven zitten. Ga mee naar buiten! En niet in het donker langs de weg, maar veilig op de verlichte baan van Aro’88. Samen lopen is leuker dan alleen en gezamenlijk toewerken naar eenzelfde doel. Dat werkt motiverend.

Wat kost dit plezier dan? Slechts 60 euro, inclusief een functioneel hardloopshirt. Aanmelden kan door een e-mail te sturen met gegevens naar bestuur@aro88.nl.

De RIVM-richtlijnen worden nageleefd, wat het aantal deelnemers voor deze cursus beperkt. Wacht niet te lang! Meer informatie is te vinden op www.aro88.nl.

De jeugd traint op donderdag van 18.30 tot 19.30 uur. Kom eens langs of bezoek de website voor meer informatie over de jeugd.