Het setje Koe en Zwabber zoeken een lief, nieuw baas.
Het setje Koe en Zwabber zoeken een lief, nieuw baas. (Foto: aangeleverd)

Tehuis gezocht

Deze week aandacht voor een duo konijnen. Het gaat hier om Koe en Zwabber. Koe, u raadt het al, is wit met zwarte vlekken. Een Rex vacht, zacht en licht krullerig. Een dame van ondertussen vijf lentes jong.

En haar partner Zwabber is een gecastreerde ram, welke al eerder in de opvang naar een nieuw vriendinnetje en woonomgeving zocht.

Liefde op het eerste gezicht

Dit duo heeft elkaar echt gevonden. Zwabber is een heerlijke graver. Hij geniet er van om hiermee aan de slag te gaan en Koe is een heel nieuwsgierige vriendelijke jongedame.

Ze kennen elkaar nu een aantal maanden en zijn smoorverliefd. Wegens omstandigheden wilden de baasjes niet meer voor ze zorgen en hebben zij deze twee afgestaan. Nu zoeken ze weer snel een ruime nieuwe plek, liefst met graafmogelijkheden en buiten. Wie o wie denkt dit span weer heel gelukkig te maken?

Koe en Zwabber, mooi stel dat bij elkaar hoort

Wie belangstelling heeft en kennis wil maken met dit verliefde stel, kan contact opnemen via 0224-551818. Bezoek in de dierenopvang, Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn, is alleen op telefonische afspraak. Dit omdat de corona-maatregelen in acht worden genomen. De vrijwilligers willen de veiligheid van mens en dier waarborgen.