Mirjana en Laura tonen de nieuwe herfstcollectie.
Mirjana en Laura tonen de nieuwe herfstcollectie. (Foto: AdH / Rodi Media)

Voor koopjes moet je bij Bot Mode zijn

OPMEER - Jong en oud uit de regio weet dat bij Bot Mode, aan de Breestraat in Opmeer, de perfecte outfit te halen is. Tijdens de jaarmarkt in Opmeer kunnen de klanten profiteren van de vele koopjes in de winkel, maar ook geweldige acties buiten op de kraam.

En het mooie is, deze jaarmarkt aanbiedingen zijn niet één, maar zelfs twee dagen geldig. Iedereen is welkom om vrijdag 4 en zaterdag 5 september een kijkje te komen nemen in de winkel, waar de vele koopjes zijn uitgestald. Op de zomercollectie krijgen klanten zelfs 50% korting. Dus sla je slag en zoek uit!


Om een indruk te krijgen van de nieuwe herfstcollectie stap je even binnen. De dames- en herenkleding tonen warme herfsttinten, maar ook wolwit is de trend. Een prachtige wollen trui, waarin je je helemaal thuis voelt. Of wie van gewaagd houdt, maakt een keuze uit de unieke prints die Bot Mode te bieden heeft. Wat te denken van een lederen look, met kanten details. Een must have in jouw collectie in je kledingkast.


Kom aanstaande vrijdag of zaterdag op tijd naar Bot Mode en profiteer van de spectaculaire aanbiedingen van dames- en herenmode en lingerie. Het Bot Mode-team staat klaar om haar klanten bij te staan in het uitzoeken van dé perfecte outfit. Wedden dat u met een geweldig gevoel de winkel verlaat! Iedereen is beide dagen vanaf 09.30 uur welkom om voordelig te genieten van de nazomer.


Meer informatie over de diverse merken zijn te vinden op www.botmode.nl.


Afbeelding
Het verkoopteam van Bot Mode staat klaar voor haar klanten.