Het speelkwartier in Land van Fluwel is onwijs leuk!
Het speelkwartier in Land van Fluwel is onwijs leuk! (Foto: aangeleverd)

Speelkwartier en roofvogelshow in Land van Fluwel

Ken je dat? Ben je net lekker aan het spelen, gaat de bel en is het speelkwartier alweer voorbij. Daarom is het tot en met 9 oktober elke woensdag, donderdag en vrijdag lekker lang speelkwartier in het Land van Fluwel.

Kom na schooltijd nog lekker een paar uur spelen en eet daarna gratis een pannenkoek naturel in het pannenkoekenhuis. In de maand september wordt elke zaterdag en zondag een gratis roofvogelshow gehouden in het park.

Op het avonturenparadijs in Sint Maartenszee is goed nazomeren voor levensgenieters en avonturiers. Het vrije vakantiegevoel slaat direct weer toe bij het betreden van het park. Trek de stoute schoenen uit en verleg grenzen op het BloteVoetenPad, het Avonturenspeelparadijs, rond de speelvijver en maak kennis met het sprookje van de tulp in de Dutch Tulip Experience.

Roofvogelshow

Elke dag wordt het park bezocht door blije, gezellige en ook mooie vreemde vogels. Op de weekenddagen in september komen daar nu ook roofvogels bij. Valkenier Marcel Bontes vliegt elke zaterdag en zondag om 15.00 uur met mooie en bijzondere vogels. Natuurlijk mogen bezoekers de grote Oehoe uil aaien en een mooie foto nemen.

Tussen alle avonturen door wordt de inwendige mens verwend op het paradijselijke terras met heerlijkheden uit de keuken en spelen kinderen uitbundig in het Avonturenspeelparadijs, op de skelterbaan en in de klimtouwen bij de waterspeelplaats.

Land van Fluwel is in september geopend op woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur. Kijk voor meer informatie en tickets op www.landvanfluwel.nl.