Alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen om veilig te sporten.
Alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen om veilig te sporten. (Foto: aangeleverd)

Optisport Health Club weer open

Medemblik – Na een verplichte sluiting vanwege COVID-19 is Optisport Health Club Medemblik weer open voor leden.

De deuren sloten half maart. Door deze verplichte sluiting, in verband met COVID-19, was de Health Club geruime tijd niet toegankelijk voor leden. De heropening van sportscholen werd tijdens de persconferentie - 24 juni - officieel bevestigd door premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge.


“We zijn blij dat er na de verplichte sluiting weer gesport wordt in onze Health Club. De afgelopen periode hebben we de locatie geverfd, opgefrist en aangepast aan alle opgestelde richtlijnen. Hiermee kunnen leden in een veilige en verantwoorde omgeving sporten”, laat teamleider Anita Spaargaren weten. De leden kunnen weer gebruik maken van alle faciliteiten, zoals fitness en het volgen van groepslessen. Uiteraard met inachtneming van de regels van het RIVM.

Om de gezondheid van de bezoekers en het personeel te waarborgen is het enkel mogelijk om de Health Club te bezoeken op reservering via tel. 0227-547349 of stuur een e-mail naar medemblik@optisporthealthclub.nl.

Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, ijsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra, indoor speelparadijzen (Avontura) en trampolineparken (Krazy Kangaroo). In de bijna 350 accommodaties verspreid over 80 gemeenten brengen 2.500 Optisport medewerkers jaarlijks 20 miljoen bezoekers in beweging!


Meer informatie: www.optisport.nl en www.optisport.nl/healthclubmedemblik.