Op de groep wordt vooral gekeken naar wat peuters zelf kunnen en willen.
Op de groep wordt vooral gekeken naar wat peuters zelf kunnen en willen. (Foto: Aangeleverd)

Berend Botje verhuist naar Avenhorn

AVENHORN - De peuterspeelgroep van Kinderopvang Berend Botje is nu nog gevestigd in het Kindercentrum aan de Kantbeugel in De Goorn. In de zomer van 2021 verhuizen de peuters naar het nieuwe Kindcentrum aan de Buitenroede in Avenhorn. Aanmelden is nu al mogelijk.

Nieuw Kindcentrum

Het nieuwe Kindcentrum aan de Buitenroede in Avenhorn wordt naar verwachting in de zomer van 2021 opgeleverd. Deze centrale plek biedt ruimte aan drie scholen, een gymzaal en Kinderopvang Berend Botje. Naast peuteropvang biedt Berend Botje hier straks hele dagopvang en buitenschoolse opvang. De grote, lichte ruimten van de peuterspeelgroepen krijgen verschillende hoeken, zoals een huishoek, bouwhoek, eethoek en een leeshoek. Voor de kinderen is het heel overzichtelijk welke activiteiten waar plaatsvinden. Dat geeft duidelijkheid, rust en uitdaging.

De scholen die in het gebouw komen zijn de Jozefschool, De Overhaal en De Ieveling van SKO West-Friesland en Stichting Allure. Berend Botje werkt nauw samen met de drie scholen. Er worden afspraken gemaakt over de planning van activiteiten, vakanties en uitjes. De visies van de scholen en Berend Botje sluiten goed op elkaar aan, evenals de thema's waarmee op de groepen wordt gewerkt. Mede hierdoor ontstaat een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn.

Meer informatie

Aanmelden voor peuteropvang kan via berendbotje.nl/aanmelden. Voor meer informatie over opvang bij Berend Botje kun je contact opnemen met de binnendienst van Berend Botje via 088-2337180 of mailen naar binnendienst@berendbotje.nl. Op www.berendbotje.nl vind je allerlei praktische en nuttige informatie.