Kuin makelaardij en Corona

Voor iedereen is het een bijzondere tijd. Ook voor de huizenmarkt is het nieuw, gaan de prijzen omhoog of gaan de prijzen juist dalen. Nu kopen of toch nog even wachten? 11 maart is de pandemie erkend en vanaf die tijd hebben we gezien dat de huizenprijzen juist op lopen en de krapte nog groter is geworden. Goed moment om te verkopen dus. De kopers lopen tegen een krappe markt aan er is weinig te koop. Daarentegen hoeven starters tot 35 jaar geen overdrachtsbelasting te betalen en de belegger juist meer 8% in plaats van 2%. Ouders die de kinderen willen helpen met de aankoop worden hierdoor ook geraakt. Om u juist te adviseren kunnen wij als aankoop makelaar samen met u zoeken naar een geschikte woning.

Verwachting

Wat zullen de woning prijzen gaan doen? Ook in de toekomst zullen er schommelingen zijn. Er bestaat dus een kans dat de huizenprijzen weer gaan dalen. De woningmarkt lijkt op dit moment echter geen zeepbel waarbij prijzen op korte termijn fors kunnen gaan dalen. De belangrijkste reden daarvoor is dat er op dit moment de lage rente stand gecombineerd wordt met een groot tekort aan woningen. De vraag naar woningen is veel groter dan het aanbod.

Allard Kuin is al 21 jaar werkzaam is de makelaardij. Neemt u hem als makelaar in de hand dan krijgt u een makelaar die een goed beeld van de woningmarkt heeft. Maar ook staat hij voor een eerlijk advies. Dat Kuin makelaardij het goed doet blijkt ook wel uit de cijfers van onze opdrachtgevers. Van de bijna 100 beoordelingen van verkopers, gemiddeld een dikke 9. Als Westfries lopen we er niet mee te koop. Maar dat we er trots op zijn mag wel toch?

Wel gratis koeken

Is dit het moment? Bij ons krijgt u een gratis waardebepaling, waarmee u een waarde van uw woning krijgt, zodat u verder uw plan kan trekken. Mocht u er voor kiezen om de woning te verkopen dan krijgt u een compleet inzicht en optimaal plan van aanpak met tips voor de verkoop. Tevens hebben wij een groot zoekersbestand waardoor wij wellicht al zoekers voor uw woning hebben en snel samen met u kunnen schakelen. Graag komen wij hiervoor gratis bij u langs. Als u zorgt voor de koffie dan zorgen wij voor de koeken. Kortom u zult dan ervaren waarom wij een dikke 9 krijgen!

Neem contact op viaj 0228 - 59 22 53 of kijk op www.kuinmakelaardij.nl