Peter Koelemeijer in zijn schoenenwinkel in Spanbroek.
Peter Koelemeijer in zijn schoenenwinkel in Spanbroek. (Foto: aangeleverd)

Heeft us last van hielspoor, achillespees -knie -heup of rugproblemen?

SPANBROEK - Op 29, 30 of 31 oktober mag u buiten een rondje proefwandelen op een paar Xsensible schoenen met hun buitengewoon comfortabele pasvorm. De kenmerkende technologieën van Xsensible geven u de bewegingsvrijheid die uw voeten nodig hebben en de energie om langer te kunnen staan.

Nieuwe wintercollectie voor dames en heren

Schoenen zijn voor mannen en vrouwen die een eenvoudig leven willen leiden zegt Peter Koelemeijer. "Onze nieuwe wintercollectie voor 2020 overtuigt door een dynamische en modieuze uitstraling. Waarin unieke Stretchwalker® balans technologie de rode draad is. Hoogwaardige materialen, zoals gepatenteerde stretchleer, verwisselbare voetbedden en praktische ritsen zorgen ervoor dat de dragers van onze collectie fantastisch de winter doorkomen."

Stretchwalker

Stretchwalker® zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam. Door de unieke toepassing van deze zooltechnologie ervaart iemand minder klachten aan gewrichten en heeft minder last van vermoeide voeten. Stretchwalker® is de schoen die personen blij maakt en wordt aanbevolen door specialisten. In deze schoenen is het gepatenteerde stretch leer verwerkt. Het flexibele en échte leer zorgt voor een blijvend goede pasvorm. Samen met de unieke balanszool is Stretchwalker® een favoriet in elke schoenencollectie.


Loop eens binnen en vraag om goed advies.

Ervaar het zelf bij Peter Koelemeijer Schoenmode op 29, 30 en 31 oktober. Deze dagen kunt u de Xsensible Stretchwalker schoenen testen. U mag zelfs buiten een rondje proeflopen.

Parkeren voor de deur

Nieuwsgierig? Kom naar Peter Koelemeijer Schoenmode, Wuiver 22 in Spanbroek, waar u van harte welkom bent en bovendien gratis kunt parkeren voor de deur!


Bel voor meer informatie naar 0226-351585.