Zumba voor jongeren in Nibbixwoud. (Foto: Aangeleverd)
Zumba voor jongeren in Nibbixwoud. (Foto: Aangeleverd)

Blije gezichten tijdens sportweek

NIBBIXWOUD / HAUWERT - De tweede sportweek van het jongerenwerk in de gemeente Medemblik voor de jeugd tot en met achttien is alweer halverwege. "Prachtig weer, blije kinderen en ouders. Een succes!", vertelt jongerenwerker Suzanne Helder.

Dinsdag 4 augustus dansten vijftien kinderen tussen de vier en acht jaar zumba bij de ijsbaan in Nibbixwoud. In de middag waren de tieners vanaf negen jaar aan de beurt. De oudere jongeren vanaf tien konden 's middags suppen bij het Egboetswater in Hauwert. Woensdag 5 augustus was het zwem- en speelplezier voor gezinnen met kinderen tot en met zes bij zwembad de Spetter in Abbekerk en 's middags bossaball voor jongeren vanaf tien bij de Spartanen in Wognum. Donderdag 6 augustus is er nog Archery Tag voor jongeren vanaf twaalf jaar bij de Spartanen in Wognum en Lasertag oor kinderen vanaf acht, ook bij de Spartanen in Wognum. Vrijdag 7 augustus is er een bosspel met een twist en zijn her Highlandgames in Abbekerk.

Deze week wordt zaterdag afgesloten met een voetbaldag bij VV Hauwert ’65. Zie ook de facebookpagina van jongerencentrum De Bunker in Abbekerk.

Natuurlijk ook suppen. (Foto: Aangeleverd)