theaterkerk Hemels. (Foto: Aangeleverd)
theaterkerk Hemels. (Foto: Aangeleverd)

Nieuw theaterprogramma Hemels

TWISK - Het theaterprogramma 2020-2021 van theaterkerk Hemels is weer verkrijgbaar. Voor artiesten, theaterbureau’s en de planners van theaterkerk Hemels was het wel even zoeken. Hoeveel bezoekers passen er op twee grafzerken afstand in de kerkzaal? wat betekent dat voor de ‘businesscase’? Welke afspraken zijn werkbaar in onzekere tijden enzovoorts. Ook het komend seizoen is het genieten van mooie muziek, verrassende optredens en elkaars gezelschap.

Het programma van de komende weken: Zaterdag 22 augustus om 20.15 uur Bloem! met Jaap Dros & Jan Kühne. De luisteraar krijgt een gezongen selectie van de mooiste gedichten van JC. Bloem. Het wordt een licht literair en vrolijke avond, met eigen composities. Voor de insiders: Jaap en Jan hebben in mei 2019 de bruid al een keer gespeeld op een speciale avond.

Dolf Jansen

Dolf Jansen speelt zijn eerste oudejaarsconference 2020 op dinsdag 1 september om 20.15 uur. Een jaar dat begon met stormen, bosbranden, een wereldwijd virus én het verdwijnen van de dagelijkse aan tafel van DWDD. Hoe ga je daar in naam van een God naar keuze nog een fijne vrolijke voorstelling van fabrieken? Voor Dolf Jansen is dat een retorische vraag. Al was het maar omdat het in 2020 de 31e keer is dat hij zich waagt aan de Oudejaars... Deze voorstelling is uitverkocht. Het is mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Songs in Silence

Door alle veranderingen als gevolg van de coronacrisis zijn we gedwongen om onze ontspanning en cultuur dichter bij huis en in kleinere groepen te beleven. Daarom heeft Marjolein Keuning deze zomer een programma gemaakt, waarmee ze in de buitenlucht op een hele bijzondere manier een concert geeft. Door middel van koptelefoons die het publiek op krijgt, kan men in de buitenlucht heel intiem genieten van gitaar en zang van Marjolein, vocals, gitaar en melodica en Leon Mennen, gitaar en vocals. De thema’s zijn natuur en liefde en alles wat daartussen ligt.

Marjolein Keuning heeft haar sporen verdiend in theater en tv. Zij speelde in vele musicals oa Les Misérables, Cats, Chicago, You’re the top en presenteerde het succesvolle programma Het gevoel van, waar ze duetten met veel internationale artiesten zong. Het programma Songs in Silence is vrijdag 4 september om 20.15 uur.


Voor tickets en informatie: theaterkerkhemels.nl.