Spaar lege flessen voor vv Opperdoes.
Spaar lege flessen voor vv Opperdoes. (Foto: archief Rodi Media)

Statiegeldflessen voor vv Opperdoes

OPPERDOES - Voorzitter John van Dijk: "De maatregelen raken onze voetbalvereniging. Toen half maart de poort op slot ging, konden we niet bevroeden dat we tot in december slechts een handvol wedstrijden konden spelen. En de kantine is al die tijd niet of nauwelijks open geweest. Dat raakt onze vereniging hard. Niet alleen missen we onze leden, vrijwilligers en supporters langs de lijn, maar ook financieel worden we geraakt. Inmiddels zijn we druk (geweest) met verschillende initiatieven. Wij kunnen niet anders dan ontzettend dankbaar zijn voor ieders vrijgevigheid bij deze acties. We hopen dat iedereen weer snel kan terugkeren op ons complex. Om wedstrijden te voetballen, om vrienden te ontmoeten, om het sociale contact weer op peil te brengen. En om onze vereniging gezond te houden. We staan te springen om in januari weer aan de slag te mogen. Wij zijn er in elk geval klaar voor."

Leden van de voetbalvereniging komen zaterdag 2 januari vanaf 10.00 uur langs en nemen graag alle statiegeldflessen mee. Frisdrankflessen, bierkratten; alles is welkom. De opbrengst is voor de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen voor de jeugdleden.


De actie ‘Geef Corona een Tikkie Terug’ is nog steeds gaande. Vele Opperdoezers doneerden massaal. De teller staat op bijna 3000 euro. Donaties zijn nog steeds welkom. Scan de qr-code, op de site, met je telefoon, bepaal de hoogte van je donatie en betaal. Een kind kan de was doen.

Tijdens de Grote Clubactie zijn dit jaar meer loten dan ooit verkocht. Ook de jeugdleden van voetbalvereniging Opperdoes verkochten goed, maar liefst 758 loten. Het levert de club 1.800 euro op.

Doe mee met de voetbalquiz

Hoogkarspel Quiz Events houdt op 16 januari een online voetbalquiz. Een deel van het inschrijfgeld dat een deelnemer betaalt, komt ten goede aan voetbalvereniging Opperdoes. Schrijf je in via www.hoogkarspelquizevents.nl.