Claudia en haar ouders Ti en Xiaoyan.
Claudia en haar ouders Ti en Xiaoyan. (Foto: aangeleverd)

Onbeperkt genieten in Wok Palace

NIBBIXWOUD - Restaurant Wok Palace is al jarenlang een begrip voor onbeperkt genieten van eten en drinken. Dezer dagen is het echter drastisch veranderd en met de aankomende feestdagen ziet het er een stuk anders uit. Voorgaande jaren waren tijdens Kerstmis honderden mensen aanwezig, nu is alles anders.

De eigenaren Ti en Xiaoyan zijn dagelijks in het restaurant en blijven onverminderd hun best doen. Zij stelden een feestelijk kerstmenu samen. "Vanaf 13,50 euro p.p. kunnen onze klanten een lekkere gourmetschotel bestellen met ossenhaas, kippendij, zalm, gamba’s, lamsrack en meer om thuis af te bakken."

Sinds juni 2020 begon Wok Palace met afhaal en staan ze op Thuisbezorgd. Klanten bestellen daar hun maaltijden voor thuisbezorging of afhaal. Op dit moment is bezorging binnen een straal van circa zes kilometer, maar bij succes wordt dat uitgebreid.

Lokaal bestellen

Ti en Xiaoyan roepen alle lezers op om hun kerstmaaltijden te kopen bij lokale restaurants. Zo steunen zij de hard-getroffen horeca. "De bestelling betekent voor een horeca-ondernemer zoveel meer dan voor een grote supermarktketen."

Bestel vóór maandag 21 december een gourmetschotel via tel. 0229-572154 of info@restaurant-wokpalace.nl. Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/wokpalacenibbixwoud..

"We hopen dat we in de loop van 2021 weer onze klanten mogen ontvangen. In de tussentijd wensen we iedereen fijne, veilige feestdagen toe en hopen we dat iedereen positief blijft en corona-negatief test."