Het zussenteam van Loos Juweliers helpt u graag.
Het zussenteam van Loos Juweliers helpt u graag. (Foto: aangeleverd)

Loos Juweliers brengt kerstcadeaus

AVENHORN - De lockdown kwam voor Loos Juweliers, aan Vijverhof 23 in Avenhorn, net als voor veel ondernemers op een ongelukkig moment; tien dagen voor kerst, de tijd waarin de voorraad maximaal is en een heel groot deel van de omzet gemaakt wordt.

Maar kerst is vooral een tijd waar ze het hele jaar naartoe leven, omdat het zoveel gezelligheid in de winkel geeft en veel voldoening oplevert als ze klanten van mooie sieraden voorzien. Maar de meiden van Loos gaan niet bij de pakken neerzitten en komen met een plan B.

"Bestaande bestellingen en reparaties worden gratis bezorgd en er wordt nog gekeken naar de mogelijkheden voor een reparatieloket, zodat klanten hun reparaties op bepaalde uren kunnen brengen en afhalen. Bestelde cadeautjes zijn uiterlijk de volgende dag in huis, men heeft dan niet te maken met overbelaste pakketdiensten, maar we komen het persoonlijk brengen. Op verschillende manieren kunnen cadeautjes besteld worden, via de e-mail, social media of WhatsApp."

De sieraden in de etalage zijn genummerd, zodat klanten makkelijk een keuze kunnen maken en op Facebook en Instagram komen dagelijks verschillende horloges en sieraden voorbij.

"Een mooi ingepakte cadeaubon is ook een prachtig pakketje voor onder de boom. Hierbij tijdelijk 10% van de waarde cadeau, om onze trouwe klanten te bedanken in deze gekke tijd, want afgelopen tijd was duidelijk te merken dat onze trouwe klanten, maar ook veel nieuwe klanten, de weg naar onze winkel wisten te vinden."

Loos Juweliers biedt ook de mogelijkheid om te videobellen met de klant. Op afstand toch persoonlijk een mooi sieraad voor degene die het juist dit jaar extra verdient. Dit alles wordt gratis bezorgd door hulptroepen en de zussen zelf, die veel energie krijgen omdat er zoveel lieve klanten zijn die ze een warm hart toedragen.