Groter wonen en lagere lasten? Dit kan zeker!

Groter wonen tegen dezelfde of lagere lasten? Dan kan! Bij verkoop van de huidige woning is (vaak) geen boeterente verschuldigd, hierdoor kunt u bij de aankoop van een nieuwe woning profiteren van de op dit moment historisch lage rente.

Ook uw huidige hypotheek kan mogelijk profiteren van de lage rentestand. Hier komt wel wat bij kijken, maar het loont zeker de moeite om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen om te bezien of oversluiting voor u tot lagere lasten leidt.

Aflossingsvrij

Veel mensen hebben nog een aflossingsvrije hypotheek. Heeft u al nagedacht hoe u uw hypotheek gaat aflossen? Ons advies is om u hierin tijdig te verdiepen. De bedragen zijn te groot om hier pas op het laatste moment bij stil te staan en tot de ontdekking te komen dat u mogelijk in de problemen komt of op het laatste moment akkoord moet gaan met voorwaarden die niet in uw voordeel zijn.

Starter

Bent u starter op de woningmarkt? Ga dan ruimschoots op tijd met uw hypotheekadviseur om tafel. Wij inventariseren dan tijdig met u wat uw mogelijkheden zijn, in welke prijsklasse u kunt kijken en welke hypotheek het beste bij u past.

Onafhankelijk advies

Naast RegioBank werken wij met veel andere hypotheekverstrekkers. Veel banken adviseren alleen hun eigen hypotheekproduct. Door dit beperkte advies zijn de kosten lager dan die van de gemiddelde onafhankelijk hypotheekadviseur. Echter, een onafhankelijk hypotheekadviseur kijkt naar de voorwaarden van de hypotheek, die per bank verschillen en zet die af tegen de wensen en mogelijkheden die u heeft. Ook leggen wij de rentetarieven naast elkaar die de verschillende banken rekenen. Bij een 0,1% lagere rente die wij vinden, bespaart u over de looptijd van dertig jaar van uw hypotheek een bedrag van 6.000 euro aan rentebetalingen bij een hypotheek van 200.000 euro.

Samenvatting

In welke van de bovenstaande categorieën u ook valt, het loont zeker de moeite om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ervaren hypotheekadviseurs leggen graag uit wat in uw situatie de mogelijkheden zijn. Maak een vrijblijvende afspraak via info@toebak.eu of laat een bericht achter op www.toebak.eu of onze app.

Toebak Financieel Dienstverleners, Nieuweweg 2 in Opperdoes, tel. 0227-542322 of Molenweg 37 in Enkhuizen, tel. 0228-321211.