Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Week van de lingerie bij Bot Mode

De herfst is nu begonnen en de eerste nieuwe items voor het najaar heeft u vast al aangehad. Nu is het moment om hier ook uw lingerie op aan te passen.

Bij Bot Mode start maandag 5 oktober de week van de lingerie. Tijdens deze week staat de gehele lingerie collectie extra in de aandacht. De diverse merken brachten een prachtige collectie. Met de warme kleuren, mooie details en een perfecte pasvorm sluit de lingerie van dit najaar naadloos aan bij de bovenmode.

De lingerie collectie staat deze week extra onder de aandacht, zodat klanten meer inspiratie opdoen tijdens het winkelen. Zij maken de hele week kans op een lingerieset naar keuze (deze wordt aan het einde van de week verloot). Doe gelijk mee met de 'like&win-actie' op Facebook en maak elke dag kans op een cadeaubon ter waarde van 25 euro. En omdat wij het heel belangrijk vinden dat iedere vrouw de juiste lingerie draagt ontvangen klanten de hele week 10% korting op de gehele lingerie collectie.

Secrets van Ten Cate zijn de basis voor lingerie. Door de naadloze afwerking van de stof draagt de T.C. Secrets als een tweede huid en is daarom geschikt om te dragen onder aansluitende kleding. De fluweelzachte afwerking in de taille en beenopening zorgen ervoor dat deze mooi in vorm blijft. Door de mix van een fijne polyester en elastaan kwaliteit is de stof erg zacht en ademend.

Heeft je BH die je nu draagt nog wel de juiste maat? Let op: de cup mag niet afstaan, de borst er niet uitdrukken en de beugel sluit passend tegen je lichaam aan. Het rugpand zorgt voor het meeste steun, deze zit recht om het lichaam heen en comfortabel op het eerste haakje. De bandjes drukken niet in de schouder en glijden niet af. Als dat zo is, helpen we graag om de juiste BH voor je te vinden.


Botmode - Breestraat 28 - Opmeer - info@botmode.nl - www.botmode.nl