Sinds 28 september is CartridgeCity op het Breed 8 te vinden.
Sinds 28 september is CartridgeCity op het Breed 8 te vinden. (Foto: Rodi Media)

CartridgeCity is verhuisd

HOORN - Vijftien jaar lang was CartridgeCity op het Breed 29 te vinden, maar maandag 28 september is de winkel verhuisd naar Breed 8. CartridgeCity groeide op de oude locatie uit haar jasje en heeft op de nieuwe locatie meer ruimte. Bovendien kunnen klanten hier direct voor de deur parkeren.

Voor de deur parkeren en meer winkelruimte

Ook op de nieuwe plek blijft CartridgeCity zich richten op de verkoop van inkt- en tonercartridges en andere printbenodigdheden. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen hier terecht. Tevens blijft de winkel een DHL ServicePunt. De komende maanden wordt het assortiment van CartridgeCity uitgebreid met meerdere soorten batterijen, kabels, muizen, fotopapier, toetsenborden en een aantal kantoorartikelen. Het assortiment pin- en kassarollen, voor de winkeliers in de binnenstad, wordt ook uitgebreid: deze kunnen per vijf of per doos gekocht worden.

Hergebruiken

Bij de verhuizing zijn de spullen uit het oude pand zoveel mogelijk hergebruikt. CartridgeCity draagt namelijk graag een steentje bij aan het re-use recycle-principe. De cartridges worden bijvoorbeeld soms wel twintig keer hergebruikt.

'Onze medewerkers kennen elke printer van binnen van buiten'

Service

CartridgeCity staat bekend om de uitstekende service en kwaliteit. "Onze medewerkers hebben echt verstand van zaken", benadrukt eigenaar Femke Mostert. "Elke printer kennen zij van binnen en van buiten. De opnieuw gevulde cartridges testen wij altijd ter plekke uit, zodat onze klanten verzekerd zijn van een goed werkend exemplaar." Heel interessant voor zakelijke klanten is het Print Managed Systeem. Op afstand wordt via een app gecontroleerd of de cartridges van een bedrijf leeg zijn. Wanneer een van de cartridges onder de tien procent komt, stuurt CartridgeCity automatisch een nieuwe cartridge op. Deze service biedt CartridgeCity gratis aan; de klant betaalt alleen voor de cartridge. Meer informatie hierover: www.printler.nl.


CartridgeCity beschikt over een webshop. Wie vóór 17.00 uur bestelt, heeft de producten de volgende dag al in huis. Meer informatie en de webshop: www.cartridgecity.nl. E-mail: klantenservice@cartridgecity.nl..