Kom de volledige Eastborn-collectie bekijken bij de Enkhuizer Bedstede.
Kom de volledige Eastborn-collectie bekijken bij de Enkhuizer Bedstede. (Foto: aangeleverd)

Comfortabele nachten met Eastborn

GROOTEBROEK - Eastborn. De naam zegt het al: ontstaan in het oosten van Nederland. Oer-Hollandse producten, gemaakt in de eigen fabriek in Vroomshoop, door mensen met een passie voor slapen. De missie van Eastborn is dat je elke dag uitgerust opstaat. Vol met energie en helemaal klaar voor een nieuwe dag vol mogelijkheden en kansen.

Binnen de Eastborn-collectie is veel aandacht voor het individuele comfort. Daarom wordt alleen gewerkt met de beste producten, zoals vurenhouten boxspringframes voor extra stevigheid en elektrothermisch nageharde pocketveren voor de juiste ondersteuning van het lichaam.


Afgedekt door hoogwaardig comfortschuim, soepel latex of het innovatieve Graph’In zorgt Eastborn voor ultiem comfortabele nachten. Slaapproblemen zijn verleden tijd met de matrassen en boxsprings.

Dag en nacht houdt Eastborn zich bezig met de doorontwikkeling van de producten. Zij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen snel in op de nieuwste trends. Daarmee biedt Eastborn altijd een passende oplossing voor iemands specifieke slaapwensen, dit alles in een stijlvolle vormgeving. Niet alleen heerlijk slapen, maar ook nog eens een stijlvolle slaapkamer!

Enkhuizer Bedstede

Bewust is Eastborn de samenwerking aangegaan met slaapspecialisten als De Enkhuizer Bedstede. Zij helpen de klant bij het vinden van het juiste matras voor de perfecte ondersteuning. In de vernieuwde showroom aan de Nijverheidsweg 13 in Grootebroek is de volledige collectie van Eastborn en Pullman te bewonderen. Op zoek naar de perfecte nachtrust? Kom langs! Meer informatie: www.deenkhuizerbedstede.nl.