Jacques Bangert en Marco Pachon.
Jacques Bangert en Marco Pachon. (Foto: aangeleverd)

Cliënten tandartspraktijk Bangert naar Obdam

OBDAM - Tandartspraktijk Bangert is overgenomen door eigenaar en tandarts Marco Pachon van Tandheelkundig Centrum Obdam. Cliënten kunnen nu terecht in deze moderne tandartsenpraktijk waar diverse behandelingen ondergebracht zijn: tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie.

Marco Pachon: 'we zijn een moderne tand- artsenpraktijk'

Marco heeft de praktijk in Obdam al zes jaar en is in die periode enorm gegroeid. Omdat tandartspraktijk Bangert en zijn praktijk al een fijne samenwerking hadden, lag het voor de hand dat Marco de praktijk overnam. Jacques Bangert kan nu genieten van een welverdiend pensioen, na veertig jaar werkzaam in het tandartsvak.

Huiselijke sfeer

Sommige mensen hebben geen moeite met de tandarts, maar sommigen krijgen op voorhand de kriebels. Bij Tandheelkundig Centrum Obdam is dat helemaal niet nodig. De praktijk wordt al jaren gerund met de ons-kent-ons formule. Er heest een huiselijke sfeer en dat is zeer prettig voor de cliënten. Mensen moeten zich op hun gemak voelen in de praktijk.

Veiligheid

Ook de veiligheid van de cliënten wordt gewaarborgd. Dat betekent dat de regels van de branchevereniging strikt worden nageleefd. Medische mondkapjes worden altijd gedragen en ook van 'face shields' worden gebruik gemaakt. Uiteraard moet iedereen die de praktijk binnenstapt de handen desinfecteren en afstand houden van elkaar.

's avonds open

Sommige mensen werken volledige dagen en hebben overdag geen tijd om te komen en de praktijk is ook hen graag van dienst. Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag kan iedereen na een afspraak terecht van 08.15 tot 16.30 uur en dinsdag van 08.00 tot 21.00 uur. Dan hoeft men ook geen vrij te nemen, dat is voor de cliënten erg prettig.

Vertrouwde gezichten

Karin, Sandra en Jolanda, die al ruim twintig jaar werken in tandartspraktijk Bangert, verhuizen met de cliënten mee. Voor hen vertrouwde gezichten, met een dorpse inborst.


Tandheelkundig Centrum Obdam is gevestigd aan Dorpsstraat 82 in Obdam, tel. 0226-870020, info@thc-obdam.nl. Meer informatie kijk op www.thc-obdam.nl.