Karin van Twuyver geeft graag advies en informatie over hoe Easyslim.nu werkt.
Karin van Twuyver geeft graag advies en informatie over hoe Easyslim.nu werkt. (Foto: aangeleverd)

Easyslim.nu, meer dan afvallen met apparaat

MEDEMBLIK - Veel mensen vonden inmiddels hun weg naar één van de afslankstudio's van Easyslim.nu. Ook in Medemblik zit nu een studio van de afslankhit.

Karin van Twuyver heeft inmiddels vijf studio's. "Dagelijks zie ik mensen gelukkig de deur uitlopen, dat is toch prachtig?", vertelt Karin. "Het is hard werken, maar het is het allemaal waard als ik een klant hebt geholpen een streefgewicht te bereiken."

Tegen cellulitis en een slappe huid

Middels een zeer geavanceerd apparaat worden de spieren getraind, vet uit de cel afgevloeid en het werkt zeer goed tegen cellulitis en een slappe huid. Na bijvoorbeeld veel te zijn afgevallen. Ook mensen die een hekel hebben aan sporten, zijn kind aan huis bij deze formule.

Succesvolle formule

Niet alleen het apparaat maakt de formule zo succesvol: een eigen maaltijdmix, uniek eigen kookboek, voedingstips en een stuk psychologie maken Easyslim.nu tot een unieke ervaring. Gekeken wordt naar de wens van de klant en wat daarvoor nodig is.

Intake- of proef behandeling

Bel 06-85852603 of stuur een e-mail naar medemblik@easyslim.nu voor een intakegesprek en proefbehandeling met 30 euro korting. Gemiddeld raakt de klant hierna vijftien centimeter kwijt, de resultaten zijn in te zien in de studio conform de privacywet.

Wie niet minimaal vier centimeter verliest, betaalt niets.

Nu voor 39 euro (normaal 69 euro)

Oude Haven 25, Medemblik of kijk op www.easyslim.nu.