Tanja Klopper van Klopper Media.
Tanja Klopper van Klopper Media. (Foto: Guido Graas)

Krachtige ontwerpen die uw boodschap overbrengen

Een tikkeltje eigenwijs, nuchter, met het hart op de tong en vol goede ideeën: dat is Tanja Klopper ten voeten uit. Als echte West-Fries weet ze wat ze wil en wat ze kan bereiken.

Hart op de tong en vol goede ideeën

Met haar reclamebureau Klopper Media is zij mkb-ondernemers van dienst op het gebied van vormgeving, webdesign en fotografie. "Ik word blij van mooie ontwerpen maken, die in smaak vallen bij mijn opdrachtgevers. Dat doe ik met rustige, krachtige vormgeving die de boodschap duidelijk overbrengt."

Aan half woord genoeg

Tanja is met een schat aan werkervaring teruggekomen naar West-Friesland. Toch is haar bedrijf, Klopper Media, een nieuwe naam in Enkhuizen. "Ik hou van deze streek en de mensen die er wonen. We hebben vaak aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen."

Graag wat stappen meer

Aanpakken en doen, is het motto van Tanja. Om die reden neemt zij ondernemers graag zoveel mogelijk uit handen. Naast mooie ontwerpen maken, zet ze graag wat stappen extra.

"Voor veel ondernemers is marketing en communicatie een vak apart. Om die reden verzorg ik desgewenst ook webdesign, fotografie, drukwerk, reclamemateriaal en digitale nieuwsbrieven. Voor opdrachtgevers is dat buitengewoon prettig: één telefoontje en ik regel het."

100% aanpakker

Doordat Tanja alleen werkt, zijn de tarieven aantrekkelijk. De inspanningen van Tanja zijn er niet minder om.

"Ik voel me betrokken bij de bedrijven waarvoor ik werk. Dat betekent dat ik me voor 100% inzet. Zijn er deadlines of moet iets onverwachts snel de deur uit, dan sta ik er. Dat is misschien wel die West-Friese mentaliteit: niet zeuren, maar doen."