Fit-box Centrum Fysiotherapie

Door het coronavirus COVID-19 is het niet meer mogelijk om klanten in de praktijk te behandelen voor pijnklachten. Maar Centrum Fysiotherapie laat niemand in de steek en kan mogelijk iets voor u betekenen door middel van de verschillende fit-boxen, met diverse materialen. Hiermee kunt u thuis, onder (online) begeleiding van de fysiotherapeut, aan de slag gaan om pijnklachten te verminderen.

Fit-box

Wie pijnklachten heeft, neem contact op voor een intakegesprek om meer inzicht te krijgen in uw klachten. Aan de hand hiervan kijken wij welke adviezen, oefeningen en oefenmaterialen u nodig heeft om uw klachten te verminderen. Vervolgens kijken wij welke fit-box voor u geschikt is; voor nekklachten, rugklachten, schouderpijn of voor algehele fitheid (70+).

Een fit-box kan bestaan uit: een folder met algemene uitleg met betrekking tot de klacht, een warmtepakking ter ontspanning van de spieren, gewichten, oefenbal of een stabiliteitskussen. De fit-box 70+ bevat een oefenprogramma en materiaal om uw spierkracht, conditie en evenwicht (valpreventie) op peil te houden. U krijgt, indien nodig, wekelijks een aangepast oefenprogramma om de mobiliteit van uw pijnlijke gewrichten te vergroten en de belastbaarheid uit te breiden.

Interesse of overleg of de fit-box geschikt is? Wij zijn op werkdagen bereikbaar op tel. 0227-542323 of via info@centrumfysiotherapie.nl.

Team Centrum Fysiotherapie, Helene Schouten, Floor Smit, Inge Loos, Anneke de Groot, Dorien Wittink en Ellen Aker.