Michael Nobbe zorgt voor goede hygiëne in de winkel.
Michael Nobbe zorgt voor goede hygiëne in de winkel. (Foto: aangeleverd)

Michael Nobbe Optiek nog steeds open

Zolang wij door de politiek niet gedwongen hoeven te sluiten blijven wij zorg verlenen aan diegene die het nodig hebben. De staatssecretaris Mona Keizer heeft zelfs aangemoedigd gewoon bij de winkels te blijven komen.

Wij werken volgens de aangegeven veilige manier. Alles wordt extra gedesinfecteerd en gebruiken handschoenen en mondkapjes.

Brillen die zijn gepast worden gelijk weer gereinigd, net als het pinapparaat en de refractie-ruimte.

Als plaatselijke opticien heb je een vitale rol en dien je ervoor te zorgen dat iedereen met oogproblemen of kijkproblematiek bij jou terecht kan. Met een groot cliënten aantal heeft onze praktijk dan ook een flinke verantwoordelijkheid.

Voordat er maatregelen omtrent het virus bekend werden, hadden wij al ons protocol aangescherpt. Wij desinfecteerden onze apparatuur al na elk bezoek en nu hebben we bij de ingang een desinfecteermiddel voor de klanten staan.

We dragen nu bij de metingen mondkapjes en latex handschoenen. Monturen worden na elke passing gereinigd. We werkten al op afspraak, dus dat waren we al gewend. Er zijn nooit teveel mensen in de winkel. Door de nieuwe maatregelen letten wij extra op en grijpen wij zo nodig in.

Heeft u een nieuwe bril nodig, lenzen of zijn er oogklachten? Bel voor een afspraak: Zwaag 0229-714016 of Zwaagdijk 0229-714022.

Onze opticiens staan voor u klaar en u bent in goede handen, juist nu.