De prachtige entree van Fysiotherapie Medemblik aan het Aambeeld.
De prachtige entree van Fysiotherapie Medemblik aan het Aambeeld. (Foto: aangeleverd)

Fysiotherapie Medemblik verhuist

MEDEMBLIK - Fysiotherapie Medemblik verhuist vanaf 30 november naar het voormalige Univé-gebouw aan Aambeeld 1. Het is maar een klein stukje vanaf de huidige locatie en goed bereikbaar. Voor bezoekers is daar ruim voldoende parkeerruimte, de auto kan voor de deur geparkeerd worden.

De entree en wachtkamer is behoorlijk groot, een echte verbetering met de huidige ruimte.

De praktijk groeit al geruime tijd uit haar jasje in de Muiter dus de fysiotherapeuten zijn erg enthousiast om vier keer zoveel ruimte te krijgen, dan werken ze veel prettiger en corona-proof.

In de locatie komen zeven behandelkamers, een ruime fitnessruimte en een oefenzaal. Dit biedt veel mogelijkheden. Voor de perfect pilates lessen, maar ook nieuwe lessen, bijvoorbeeld bootcamp voor minder validen, yoga en andere. Ook de ouderenfitness wordt hier binnenkort weer gestart.

Samenwerking

Verder biedt het gebouw ruim gelegenheid tot samenwerking met andere therapeuten en gezondheidswerkers. Huidtherapeute Saskia Vrenegoor verhuist mee en osteopaat Ramon van Diepen sluit zich ook aan.

Fysiotherapie Medemblik en Osteopathie Van Diepen slaan per 1 januari de handen ineen. Mensen worden direct door hem behandeld. Degenen die niet verder komen met fysiotherapie kunnen ook ontdekken of osteopathie uitkomst biedt.

De fysiotherapeuten kijken ernaar uit om te werken in zo’n prachtig gebouw met alle mogelijkheden om mensen een goede behandeling te geven, nu en in de toekomst.

Op dit moment is Hans van Woerkom, samen met Christel Betten, al werkzaam op de nieuwe locatie. Vanaf 30 november is het hele team definitief verhuisd.