Bij aankoop van een dekbedovertrek op de kraam in de winkel, krijgen klanten de tweede gratis.
Bij aankoop van een dekbedovertrek op de kraam in de winkel, krijgen klanten de tweede gratis. (Foto: aangeleverd)

Geef dit jaar een dekbedovertrek cadeau

GROOTEBROEK - De Sint is weer in het land en het is al bijna Kerstmis! Wie verlangt ook zo naar de feestdagen? Kom alvast in de (kerst)stemming en bereid je voor op de feestdagen. Geef dit keer eens iets anders dan een geurtje of douche-geschenkset… Doe een dekbedovertrek cadeau! Warmte, luxe en succes verzekerd.

De slaapkamer is meer dan alleen een kamer. Mensen brengen ruim een derde van hun leven in de slaapkamer door. Onder een dekbedovertrek slaap je namelijk elke nacht zo'n zes tot acht uur. Je eindigt er na een drukke dag met vele gebeurtenissen en start er de dag met frisse energie vol nieuwe avonturen. Er gebeurt meer dan enkel slapen. Het is dé plek waar je jezelf terugtrekt, tot rust komt, ontspant en lief hebt. Maar toch is het de kamer die vaak vergeten wordt. Belangrijk dus om aan de slaapkamer meer aandacht te besteden. Is er daarvoor een mooier moment denkbaar dan met de feestdagen?

Tweede dekbedovertrek gratis

Bij de Enkhuizer Bedstede is een leuke aanbieding zo vlak voor de feestdagen. Bij aankoop van een dekbedovertrek op de kraam in de winkel, krijgen klanten de tweede gratis. Zoek twee dekbedovertrekken uit op de kraam. Alle combinaties zijn mogelijk en de klant rekent alleen het dekbedovertrek met de hoogste prijs af. Op de kraam in de winkel liggen dekbedovertrekken van honderd procent katoen en katoensatijn van diverse merken zoals Ariadne At home, Beddinghous, Cinderella en Oilily in de maten 140/220 - 200x220 en 240x220.

Enkhuizer Bedstede, Nijverheidsweg 13 in Grootebroek. Telefoon: 0228-514242. E-mail: info@enkhuizerbedstede.nl. Meer informatie: www.deenkhuizerbedstede.nl.