November, koeienmaand bij Sogges!
November, koeienmaand bij Sogges! (Foto: aangeleverd)

Koemarkt bij SOGGES

AVENHORN - Het is alweer november. Dagen worden korter, de winterjas kan uit de kast en de koeien gaan weer op stal. Een heel ander beeld in de mooie polder. Maar bij Sogges is het nog niet gedaan met de koeien want op woensdag 11 tot en met zaterdag 14 november organiseren zij de Koemarkt.

Sogges heeft onwijs veel leuke spullen verzameld met uitingen van een koe erop. Laat u verrassen door al het moois in de winkel. Van kleden tot boeken en van bekers tot accessoires & speelgoed.

Om in de winterse sferen te komen hebben zij naast heerlijke verkrijgbare Koe-taai ook warme wol, mooie lappen én kookboeken met recepten van winterse kost. En wat dacht u van grote soeppannen voor de erwtensoep?

Achter de schermen zijn zij ook al fanatiek bezig met voorbereidingen voor de komende winterfestiviteiten. Na de koemarkt, medio november, gaan zij zich richten op Sinterklaas met onze ‘5 december tafel'. Heeft u in de speelgoedkast nog speelgoed liggen wat niet meer gebruikt wordt en waarmee u iemand anders blij mee kunt maken? Het is van harte welkom! Het aanleveren van spullen kan elke zaterdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur op West 49A te Avenhorn. En wie weet vindt u dan weer iets anders leuks voor de (klein)kids bij Sogges!

Langzamerhand werkt Sogges ook toe naar de Kerst. Tijd om de woningen gezellig aan te kleden. Er zijn onder andere al prachtige serviezen, kandelaars en kerstkleden verzameld.

Zoals u leest komt er heel veel leuks aan en staan er elke dag nieuwe spullen in de winkel! Houd Sogges vooral in de gaten.

De Kringloop & kadowinkel Sogges is gevestigd op Vijverhof 36, te Avenhorn. (Je kunt gratis parkeren bij winkelcentrum de Vijverhof.) 100% van de opbrengst gaat naar Bake for Life! Zo dragen alle kopers bij aan hun missie.

Wie gek is op koeien, kan terecht bij Sogges.