Kitten is een specialisme.
Kitten is een specialisme. (Foto: aangeleverd)

Duurzaam en professioneel kitwerk van Technisch Buro Harp

Corona houdt heel Nederland is zijn greep. Maar veel mensen maken van een nood een deugd en maken plannen. Bijvoorbeeld om het huis op te knappen. En om de puntjes op de i te zetten huurt men een gespecialiseerde kitter in van Technisch Buro Harp.

Kitwerk komt men overal tegen; in en om het huis, een bedrijfsruimte, openbare ruimte of schip. Technisch Buro Harp gebruikt altijd hoogwaardige kit, toegespitst op het werk en altijd met een duurzaam resultaat. Met vele jaren ervaring en het beste gereedschap neemt u de béste kitter aan voor binnen- en buitenwerk.

Natte ruimtes

De professionals gebruiken altijd een hoogwaardige schimmelwerende kit voor natte ruimtes, denk aan badkamers, toiletten, zwembaden en sauna’s. Daar is een goede afdichting van belang. De kit is geproduceerd op basis van zuurvrije siliconen, speciaal geschikt voor gebruik bij natuursteen.

De kitvoegen zijn bestand tegen langdurige waterbelasting en zijn schimmelwerend. Kunststof baden en douchebakken worden van te voren geprimered om langdurige hechting te garanderen. De kitvoegen langs de baden en douchebakken krijgen de juiste hoek voor optimale afwatering. Op deze manier geniet u langer van uw badkamer of toilet en worden lekkages voorkomen.

Dilatatievoegen

De gespecialiseerde kitters gebruiken dilatatievoegen en deze moeten onder zware condities resistent zijn tegen weersinvloeden en mechanische belastingen. Deze kitsoort is daarbij van zeer groot belang, evenals het aanbrengen van een goede primer.

Technisch Buro Harp garandeert een kitvoeg die goed bestand is tegen temperatuurwisselingen en weersinvloeden. Dilataties zijn niet alleen van toepassing op nieuwbouw, maar worden ook tijdens een renovatie toegepast.


Meer informatie over professioneel en duurzaam kitwerk? Kijk eens op www.buroharp.nl.