Liefdevolle herinneringen met hart, ziel en meesterschap

Al decennia lang komen klanten, bij juwelier van den Mosselaar aan de Hoofdstraat 230 in Bovenkarspel, om herinneringen aan mooie, bijzondere, unieke maar ook verdrietige momenten tastbaar te maken.


Van verkering, verloving naar trouwring. Van geboorte naar eerste oorbelletjes, zwemdiploma cadeautjes tot ringen voor een gala. Wij mogen deze momenten met mensen meevieren: geboorte, verjaardag, diploma uitreiking.

Maar ook van de verdrietige momenten zijn wij vaak getuigen: afscheid van dierbaren, het ongeneeslijk ziek zijn en het overlijden.

Unieke herinnering

Hierbij zetten wij ons met hart en ziel in om voor iedereen een mooie, unieke, tastbare herinnering te creƫren. Soms doen we dat uit bestaande collecties van bijvoorbeeld See You, waarbij as zowel zichtbaar als niet zichtbaar verwerkt kan worden in het bijzijn van de klant.

Daarnaast maken we van bestaande sieraden een nieuw sieraad waarbij er ruimte is voor een persoonlijke stijl in de vorm van een gravure, vingerafdruk, foto afdruk, een haarlok of as. Dit doen we in samenwerking met onze meestergoudsmid, diamantzetter en handgraveur. Kom gerust eens langs, we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, want veel is mogelijk voor uw liefdevolle herinnering.


info@mosselaarjuwelier.nl

www.mosselaarjuwelier.nl