De herinnering blijft...

Een video-opname van een blijde gebeurtenis als bruiloft of jubileum is heel gewoon. Maar een herinnering van een uitvaart in de vorm van een opname is voor veel nabestaanden een goede manier om het rouwproces te verwerken. Het terugkijken van de momenten die in ere van de overledene zijn gehouden, kunnen handvatten bieden voor de rouwverwerking.

De dagen na het overlijden van een dierbare worden vaak in een waas beleeft en die tijd gaat vaak zo snel voorbij, dat de liefde en troost die wordt geboden door betrokkenen door de nabestaande soms niet goed wordt opgemerkt. Deze momenten worden vastgelegd op een onopvallende manier door Lou Klaver.

Montage

Lou zorgt voor een passende opname, waarin de kaart wordt gemonteerd, aangevuld met foto’s of andere bijzondere herinneringen. Na overleg met de nabestaanden kunnen ook eigen muziekwensen worden gebruikt om er een persoonlijk geheel van te maken. De hele plechtigheid wordt overhandigd op DVD, met een menu-structuur, of op USB.

Kwaliteit

De opname wordt in hoge kwaliteit opgenomen om ervoor te zorgen dat men de dag op een goede manier herbeleeft en te zien en voelen dat het afscheid op een unieke, eervolle en passende wijze is gehouden.


Neem vrijblijvend contact op met Lou Klaver voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden.


Klaver Video, Westerstraat 67 in Sijbekarspel, tel. 0229-591290, e-mail: klavervideo@quicknet.nl.