Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Diverse activiteiten in Everland

WOGNUM - Wie kent jongerencentrum Everland niet? De organisatie verzint elk jaar weer vele activiteiten voor jongeren om of aan mee te doen, mee te organiseren, of acts waar de jeugd kan van genieten.

Kom 21 februari naar de bar-avond. De jeugd kan poolen, darten, gamen of de plannen voor het weekend doornemen. De deur staat om 20.30 uur open.

Zin in gamen? In Everland wordt woensdag 26 februari Game Night gehouden. Entree gratis. Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur.

Bring Your Own Vinyl wordt 28 februari gehouden. Neem eigen platen mee. Alle genre's zijn toegestaan, 33 en 45 toeren platen, singeltjes en elpees. De avond begint om 20.00 uur. De entree is gratis en alle leeftijden zijn welkom.

Everland verzorgt een dj-workshop voor jongeren van groep 7, tot en met 14 jaar uit de Gemeente Medemblik. Vier keer een oefenavond, met tot slot een live optreden op vrijdag voor familie, vrienden en fans. Deelname kost 10 euro. Opgeven kan via jceverland@gmail.com. Na voldoende aanmeldingen begint in maart de eerste les.

Het jongerencentrum doet ook mee aan NLdoet. Het Oranje Fonds houdt 13 en 14 maart weer de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Neem contact op via Facebook of e-mail. Help een handje mee.

De actieve vrijwilligerswerkgroep van Everland zoekt nieuwe jongens en meisjes tussen de 14 en 23 jaar voor achter de bar of meedoen met de activiteiten en ze zelf bedenken. Kom gewoon eens langs, stuur een berichtje op Facebook of per e-mail met naam en leeftijd onder vermelding van vrijwilligers. Ook is het jongerencentrum op zoek naar (maatschappelijk) stagiaires die via school een plek zoeken om ervaring op te doen.

Everland is gevestigd aan Sportlaan 13 in Wognum.