Wat staat Engeland te wachten?

Het Verenigd Koninkrijk is uit de EU. Nu komt er niets terecht van de Engelse bevolking. Engelse handelslieden kunnen met hun goederen nergens heen, maar wij vergeten dat ze in de Commonwealth landen zitten, zoals onder meer India en Australië. Amerika en Canada staan ook nog op goede voet met Engeland. De meeste Engelsen zijn voortvarend, al dat laat tv allemaal niet zo zien. De Engelsen ontwikkelden namelijk de 'zonnesonde', die van de week richting de zon gaat. Ook ontwikkelden ze de software en hitteschilden voor dat apparaat.

Engeland en Amerika zijn volgens mij 'twee handen op één buik'! Wat een bullebak die Trump, zeg. Ontslaat iedereen die hij niet mag. Maar een leider hoef niet te mogen, een leider neemt beslissingen. En hij is de enige president, welk geen totale oorlog heeft bewerkstelligt! Dat het congres hem de mogelijkheid ontneemt zelf geen oorlog te beginnen, is slecht schijn. Zijn voorgangers hadden deze macht wel en gebruikte deze ook. Trump is zo'n bullebak; hij kiest de gevaarlijkste terroristen uit die een oorlog kunnen veroorzaken en laat ze opruimen. Die man heeft totaal geen inzicht, alleen zakelijk. Zijn avonturen met Rusland en de omringende landen -och, wat een oen van een man-, de wereldvrede gaat eraan. Maar kijk eens hoe gematigd dit daar nu toe gaat.

Er is van alles uit de kast gehaald om hem uit zijn ambt te zetten. Het is een zakenman, geen politicus, die wel veel zeggen, maar bijna niets nakomen. Ja, pappen en nathouden! In Nederland komt er eerst een parlementaire onderzoek, met slap ouwehoeren, 'zachte heelmeesters maken stikkende wonden'! Dan stemmen, en ze gaan over tot orde van de dag. In het ergste geval komt er een erebaantje uit als burgemeester of als het erg genoeg is Commissaris van de Koning. Nee, Engeland wordt niets en Trump wordt niet herkozen, gaat net even anders. Let maar op.

Reacties naar peter.koomen300@gmail.com.