Het voetbalseizoen gaat weer beginnen bij vv Opperdoes
Het voetbalseizoen gaat weer beginnen bij vv Opperdoes (Foto: Adobe Stock)

Kick-off dag vv Opperdoes

OPPERDOES - Voor de jeugd van vv Opperdoes staat zaterdag 22 augustus een kick-off dag gepland op het programma .De leiding heeft een leuk en verrassend programma gemaakt.

Het team van JO8 begint om 12.30 uur, van JO10 om 13.30, JO11 om 13.10, JO12 om 13.30, MO15 14.30, JO14 om 14.30 en MO17 om 15.30 uur. Alle ouders worden dringend verzocht om op het aangegeven tijdstippen op de club te zijn. Zij worden in een kwartier bijgepraat over wat de vereniging het komende seizoen gaat doen. Hierbij rekent het bestuur op aanwezigheid van alle ouders!

Tip voor de spelers: thuis omkleden!

Het corona-virus is nog actief, maar het voetbalseizoen staat op punt van beginnen. De door de overheid opgelegde maatregelen zijn van toepassing op de vereniging en al haar leden. Sterker nog, de kantine valt onder dezelfde maatregelen als de reguliere horeca. En zelfs in de kleedkamers moet iedereen de anderhalve meter afstand in acht houden. Kijk op www.vvopperdoes.nl voor de maatregelen, graag eraan houden in verband met de gezondheid van jezelf en die van een ander.

Contributie-nota's zijn in aantocht. Controleer de gegevens, bij wijzigingen, geef het door op www.voetbal.nl.

De DEEN Jeugdsponsoractie is weer gestart. Vv Opperdoes heeft een koker in Medemblik. Spaar sponsormunten en stop die daarin. Of breng sponsormunten mee naar de kantine.