Cabaret, muziek of kindervoorstellingen. Theaterkerk Wadway heeft het.
Cabaret, muziek of kindervoorstellingen. Theaterkerk Wadway heeft het. (Foto: EVA BROEKEMA)

Reserveer binnenkort kaarten

WADWAY - Goed nieuws! Theaterkerk Wadway heeft haar nieuwe programma bijna rond, ondanks het worstelt met de anderhalve meter en meer corona-regels. Begin september wordt de nieuwe brochure gepresenteerd.

De programmeurs stelden opnieuw een zeer gevarieerd programma uit het rijke theateraanbod samen. Met gevestigde namen, aanstormend talenten en intieme theaterconcerten. Verder ruim baan voor meeslepende kindervoorstellingen, baanbrekend cabaret of indrukwekkend toneel. Het wordt weer genieten voor jong én ouder en zeker voor de nieuwsgierige bezoeker...


De eerste helft van het seizoen kunnen door de maatregelen van het RIVM maximaal dertig bezoekers binnen in de theaterkerk. Het attractieve programma geldt voor de maanden september tot en met december. Een aantal voorstellingen wordt twee keer per avond gespeeld, zonder pauze. Of er is sprake van een matinee en een avondvoorstelling.

Een aantal voorstellingen, die geannuleerd werden, zijn nu verplaatst naar de tweede helft van dit seizoen. De tickets hiervoor blijven geldig. Reserveren via de webside is vanaf begin september mogelijk voor alle voorstellingen tot eind december 2020. Omdat nog onzeker is hoe het virus zich gaat ontwikkelen is reserveren voor de voorstellingen vanaf januari nog niet mogelijk. Het actuele nieuws en de corona-maatregelen is te raadplegen op www.theaterkerkwadway.nl.

In Theaterkerk Wadway staan binnenkort weer artiesten op het podium.