Het bekende gebouw Bessie is de nieuwe locatie van stichting ZorgHulp West-Friesland.
Het bekende gebouw Bessie is de nieuwe locatie van stichting ZorgHulp West-Friesland. (Foto: aangeleverd)

ZorgHulp West-Friesland is verhuisd naar Bessie

Vorige week is in het bericht van ZorgHulp West-Friesland een fout geslopen. Hierbij het juiste persbericht.


NIBBIXWOUD - Wie thuiszorg nodig heeft, denkt natuurlijk aan ZorgHulp West Friesland. Een bedrijf met een sterk West-Fries karakter waar dagelijks tachtig zorgmedewerksters eropuit gaan, van Medemblik tot Hoorn en van Koggeland tot Enkhuizen, om de cliënten te ondersteunen als zij tijdelijk of voor langere tijd van zorg afhankelijk zijn.

Al 25 jaar verzorgen de gespecialiseerde zorgmedewerkers van de stichting de cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving. Of het nu gaat om verpleging, lichamelijke verzorging, begeleiding of huishoudelijke verzorging, de cliënt staat altijd centraal. Uiteraard tracht ZorgHulp altijd vaste verzorgenden bij de cliënten in te zetten vanuit de visie dat een bekend gezicht de vertrouwensband en de zorg ten goede komt.

Dit gevoel wil de stichting ook in haar huisvesting uitstralen en na vijftien jaar op de Ganker zijn ze verhuisd naar het karakteristieke kerkpand in het centrum van Nibbixwoud. Dit sfeervolle gebouw, oorspronkelijk gediend de Sint Elisabethkerk, wordt het nieuwe onderkomen van ZorgHulp West Friesland en een thuisbasis voor haar zorgmedewerkers.

Meer informatie over Stichting ZorgHulp West Friesland, een hulpvraag of een baan bij dit leuke bedrijf?

ZorgHulp West Friesland is te vinden in Bessie aan Dorpsstraat 60 (wegens de coronabepalingen is het pand tijdelijk beperkt toegankelijk) en is te bereiken via info@zorghulp.org?of tel. 0229-261351.


Of kijk op www.zorghulp.org?of www.facebook.com/thuisZorgHulp.