De Nadorst heeft de muzikale alleskunner Dick Raat weten te contracteren.
De Nadorst heeft de muzikale alleskunner Dick Raat weten te contracteren. (Foto: aangeleverd)

De Nadorst pakt uit met Het Muzikaal Diner Entertainment

BLOKKER - Restaurant- Uitspanning De Nadorst pakt dit jaar nog twee keer uit met een complete belevingsavond: Het Muzikaal Diner Entertainment. Dit houdt in: een heerlijke ongedwongen avond uit, met als ingrediënten een tongstrelend vier-gangen-menu met sfeervolle muzikale omlijsting.

Ongedwongen avondje uit

Belangstellenden hebben de keuze uit twee data: 29 oktober of 17 december. Bovendien hebben ze de mogelijkheid om met een Amerikaanse oldtimer naar de feestelijke avond gebracht te worden.

De Flageolettes in oktober

De avond van zaterdag 29 oktober wordt ingekleurd door De Flageolettes. Deze dames staan in voor spetterende livemuziek: vol passie en met groot enthousiasme brengt deze band de muziek van vroeger en nu ten gehore. Ze staan daarbij garant voor afwisseling. Pop van aller tijden, mambo, swing, bossa nova, ska, klezmer, disco en rock-’n-roll komen allemaal voorbij en ook aan verzoeknummers wordt gehoor gegeven.

Dick Raat in december

De muzikale alleskunner Dick Raat brengt de gasten van De Nadorst op donderdag 17 december in de juiste stemming. Raat is niet alleen zanger, maar ook gitarist en vooral een entertainer, die als geen ander de juiste sfeer weet te creëren. Soms subtiel op de achtergrond, soms feestelijk op de voorgrond… Nimmer een standaard repertoire, maar altijd verrassend op de juiste manier. Dick Raat voelt én vult het publiek aan en speelt daar op inspirerende wijze op in. Zijn improvisatievermogen, spontaniteit en betrokkenheid met de gasten zorgen ervoor dat een optreden van Dick veel meer is dan een goed stuk muziek.

Champagne

Deze entertainmentavonden vinden plaats van 19.00 tot 23.00 uur, waarbij de gasten worden ontvangen met champagne. Het luxueuze vier-gangen-diner wordt samengesteld door chef Björn Plantinga.

De ticketprijs voor het ‘smakelijk vermaak’ (food & entertainment) is 49,50 euro per persoon.


Het parkeren is gratis,


De Nadorst is tijdens de muzikale diners uiteraard volledig ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.

De Flageolettes.