Daniëlle Lenting-Pennings verkoopt mooie dames- en kinderkleding in haar 4 Ever Kidz & Fashion.
Daniëlle Lenting-Pennings verkoopt mooie dames- en kinderkleding in haar 4 Ever Kidz & Fashion. (Foto: aangeleverd)

'Eerlijk oordeel naar de klant toe'

DE GOORN - Een enthousiaste verkoopster, mooie dames- en kinderkleding, het gevoel van thuiskomen en een lekkere bak koffie; dat zijn de ingrediënten van 4 Ever Kidz & Fashion, aan de Goorn 53a. "Iedereen met een 'big smile' de winkel uit zien gaan, dat is wat ik graag wil", zegt eigenaresse Daniëlle Lenting-Pennings (42).

Het is alweer een jaar geleden dat de Goornse de winkel overnam van haar moeder Marja Pennings. In februari dit jaar werd de winkel heropend, omdat ik mij ook ging richten op de dameskleding en dat blijkt een groot succes te zijn. Ondanks dat ondernemers het niet makkelijk hebben in coronatijd, moet je initiatief nemen en wat verzinnen. Ik maak tegenwoordig filmpjes en plaats die op Facebook. Dat is heel goed ontvangen door mijn klanten, maar ook anderen kregen dat in de gaten en zo heb ik het toch redelijk druk gehad. Door corona kon mijn dochter Djoy (15) niet naar school en die hielp mij in de winkel. Nu gaat ze weer naar school. Maar ik heb veel aan haar gehad."

Jubileum

Negen jaar geleden startte Marja en Daniëlle de winkel en dat wordt gevierd. "Iedereen is 29 augustus van harte welkom om een kijkje te nemen en te profiteren van onze aanbiedingen", zegt Daniëlle. "Keuze genoeg uit stoere en toch elegante kleding of misschien meer casual of de trend van nu. Jong en oud kan bij ons terecht. Voor de jeugd hebben we kleding van maat 44 tot en met 176 en voor de dames verkoop ik tot en met maat 46. En weet wel dat ik eerlijk ben. Als iets niet staat, pak ik wat anders. Klanten moeten met een goed gevoel de winkel verlaten."

Kijk op www.4everkidzfashion.nl voor een eerste indruk.