Heeft u nog wat te lezen?
Heeft u nog wat te lezen? (Foto: Archief Rodi Media)

Sluiting Westfriese bibliotheken

REGIO - De deuren van de Westfriese bibliotheken zijn tijdelijk tot en met 19 januari dicht, maar online kan nog van alles. Houd www.westfriesebibliotheken.nl in de gaten.

Een afhaalmogelijkheid is er niet, maar gratis bezorging aan huis kan wel. Leen maximaal vijf materialen via westfriesebibliotheken.nl/bestelbieb. Krijg een reservering binnen, vul dan de opmerkingen in.

Nog boeken thuis? Lever ze in bij de inleverbussen in Enkhuizen, Hoogkarspel, De Goorn, Obdam en Stede Broec, geef een tasje boeken mee wanneer de boeken thuisbezorgd worden of houd ze thuis tot de bibliotheken weer opengaan; de boeteregeling is bevroren voor de duur van de sluiting.

Meerdere diensten zijn online: download e-books, oefen met basisvaardigheden op www.oefenen.nl, kijk naar online interviews met schrijvers, doe mee aan het project Duik in je familiegeschiedenis of laat kinderen thuis extra oefenen voor school.

Vragen? Informatie is te vinden op de site onder het kopje Coronaradar. De bibliotheek blijft bereikbaar via info@klantenservice.nl of 0228-743943.