Online bijeenkomst voorontwerpbestemmingsplan

REGIO - Het voorontwerpbestemmingsplan voor het bedrijventerrein De Veken 4 is 11 december jl. ter inzage gelegd. Als alternatief voor de inloopavond wordt een digitale bijeenkomst georganiseerd.

Normaliter organiseert de gemeente Opmeer inloopavonden om belangstellenden van informatie te voorzien. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een fysieke inloopavond te organiseren. Als alternatief is daarom gekozen voor een digitale bijeenkomst via Zoom. Tijdens deze bijeenkomst informeert de gemeente over het voorontwerp en is er gelegenheid om vragen te stellen. Deze digitale bijeenkomsten worden gehouden op dinsdag 5 januari van 19.30 tot 21.00 uur voor bewoners, ondernemers en belangstellenden en donderdag 7 januari van 19.30 tot 21.00 uur voor bewoners van het recreatiepark West Friesland en de dorpsraad Spanbroek.

Aanmelden

Online aanmelden voor de digitale bijeenkomst kan vóór 4 januari via www.opmeer.nl. Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt de deelnemer een bericht met een inlogcode en een korte gebruikshandleiding.

Informatie

Meer informatie over het voorontwerpbestemmingsplan voor het bedrijventerrein De Veken 4 is ook te vinden op de website van de gemeente Opmeer.