De tekening van het nieuw te bouwen pand van Vezet.
De tekening van het nieuw te bouwen pand van Vezet. (Foto: aangeleverd)

Nieuw kantoorgebouw Vezet

REGIO - De afgelopen tientallen jaren is groente- en fruitverwerker Koninklijke Vezet uit Warmenhuizen snel gegroeid. Het bedrijf maakt per week meer dan vijf miljoen consumentenverpakkingen met bijvoorbeeld roerbakmixen, fruitsalades, verse pizza’s en maaltijdsalades, exclusief voor Albert Heijn en haar zusterbedrijf Delhaize in België.

Bedrijf diverse malen vergroot met vierkante meters

De productielocatie is verschillende malen uitgebreid en is nu 42.000 m² groot. Naast de locatie in Warmenhuizen is er nog een productielocatie in Brielle en sinds kort een derde locatie in Purmerend, waar ultra verse maaltijden en maaltijdsalades worden gemaakt door chefs.

Modernisatie

De bestaande ruimte voor het kantoorpersoneel was te krap aan het worden en was ook aan modernisatie toe. Daarom wordt er momenteel een nieuw kantoorgebouw gebouwd door firma Henselmans uit Noord-Scharwoude. Het nieuwe pand wordt zo goed als energie-neutraal en combineert een eigentijdse inrichting met elementen uit de rijke historie van het bedrijf, zoals verwijzingen naar de zuurkoolfabriek uit 1914 waaruit Vezet is opgericht. De letters V en Z zijn dan ook gebaseerd op Verenigde Zuurkoolbedrijven.

Kramer Groep ook in buitenland

In het pand wordt ook de Kramer Groep gehuisvest. Naast de drie genoemde locaties is deze groep ook in het buitenland actief met deelnemingen in Noorwegen, Zweden, België en Frankijk.

Een mooie stap voor een gezond bedrijf met veel groeipotentie.